Випуск 2 (26) : [38] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 38 of 38
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва роздільних концентратів із рослинної сировиниМаяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Шершньов, Геннадій Геннадійович
2017Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських формПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Челомбітько, Віталій Олександрович; Постнова, Ольга Миколаївна
2017Масообмінний модуль для реалізації процесу сушіння рослинної сировиниПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович; Стоян, Євген Юрійович
2017Створення ресурсозбережного обладнання для екстрагування рослинної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мазняк, Захар Олександрович; Удовенко, Олег Олександрович; Омельченко, Олександр Володимирович
2017Конструктивні особливості транскритичних бустерних холодильних системПотапов, Володимир Олексійович; Петренко, Олена Володимирівна; Cеменюк, Дмитро Павлович; Білий, Дмитро Володимирович
2017Розробка універсальної ІЧ-сушарки органічної природної сировиниКіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2017Розробка енергоефективного обладнання для сушіння гідробіонтів (нерибних продуктів моря)Дейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мельник, Ольга Євгенівна; Перекрест, Володимир Вікторович
2017Якість і кріорезистентність заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостямиЗаморська, Ірина Леонідівна
2017Оцінювання конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу "Бульбашка"Дзюба, Надія Анатоліївна; Калугіна, Ірина Михайлівна; Валевська, Людмила Олександрівна
2017Determination of safety indicators of frozen fruit semi-finished products for the production of smoothiesOdarchenko, Dmytro; Sokolova, Evgenia; Aksenova, Elena; Ababova, Alina
2017Розробка рецептури сардельок із м’яса мускусної качкиБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Мізь, Євгенія Миколаївна
2017Rheological properties of food film-forming gels on the basis of uroconate polysaccharidesKondratjuk, Natalia; Pyvovarov, Yevgen; Padalka, Anastasia; Polyvanov, Yehor
2017Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтівКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2017Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридівНеклеса, Ольга Павлівна; Яранцева, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович; Вовк, Валерія Сергіївна; Костигов, Кирило Володимирович
2017Обґрунтування режимів зневоднення яблук під час виробництва фруктових чипсівСнєжкін, Юрій Федорович; Гусарова, Олена Віталіївна
2017Sensational facts and the discovery of hidden forms of protein in mushrooms during the obtaining of nanoproducts in an easily digestible formPavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Tauber, Roman David; Pavlyuk, Vadim; Jasiurkowska, Milena
2017Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitnessPogarska, Viktoriya; Mykhailov, Valeriy; Pogarskii, Oleksii; Balabai, Katerina; Kakadii, Iulia; Stukonozhenko, Tetiana
2017The carotenoid "SunRoll" buns vitaminized by natural nanoadditives for healthful nutritionPavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Maximova, Nadiya; Balabai, Katerina; Loseva, Svitlana; Kotuyk, Тatyana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 38 of 38