Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКір’яков, Ю. К.-
dc.date.accessioned2023-09-12T10:56:26Z-
dc.date.available2023-09-12T10:56:26Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКір’яков Ю. К. Автоматизація органолептичної оцінки якості товарів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 358-359uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39289-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнформаційні технології в науці та навчальному процесі;Секція 16-
dc.titleАвтоматизація органолептичної оцінки якості товарівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-358-359.pdf343.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.