Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 38 of 38
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів | Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Кобилінський, Сергій Миколайович; Шульга, Сергій Іванович |
2017 | Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначення | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна |
2017 | Вплив потоку повітря на температуру рослинної сировини під час сушіння в масообмінному модулі | Якушенко, Євген Миколайович; Стоян, Євген Юрійович |
2017 | Використання СО2 у системах холодопостачання торговельних підприємств | Петренко, Олена Володимирівна; Cеменюк, Дмитро Павлович; Діц, Ігор Русланович |
2017 | Науковий підхід до вибору і розрахунку посадок у машинобудуванні | Куценко, Віктор Анатолійович |
2017 | Дослідження якісних характеристик процесу ультрафільтрації з використанням барботування нежирної молочної сировини | Дейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Удовенко, Олег Олександрович; Омельченко, Олександр Володимирович; Перекрест, Володимир Вікторович |
2017 | Моделирование течения белково-минеральной кормовой смеси в шнековом канале экструдера | Потапов, Владимир Алексеевич; Евлаш, Виктория Владленовна; Паржанов, Жанибек Ануарбекович; Тастанбекова, Гульнара Рахимбердыевна; Толеген, Маржанкул Ерхожақызы |
2017 | Дослідження процесів очищення часнику з подальшим їх конструктивним оснащенням | Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Удовенко, Олег Олександрович; Омельченко, Олександр Володимирович; Перекрест, Володимир Вікторович |
2017 | Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору | Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович |
2017 | Природа аномально високої ефективності процесу гідроструминної водополімерної обробки харчових продуктів різанням | Дейниченко, Григорій Вікторович; Погребняк, Андрій Володимирович |
2017 | Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції | Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна |
2017 | Ефективність виробництва десертної продукції з використанням УФ-похідних молочної сировини | Дейниченко, Григорій Вікторович; Круглова, Олена Анатоліївна; Федак, Вікторія Ігорівна |
2017 | Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
2017 | Study of impact of cryo-mechanoactivation and cryo-mechanodestruction during the obtaining of frozen fine-dispersed carotene-containing additives | Pogarska, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Timofeyeva, Nadiya; Bilenko, Leonida |
2017 | Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми Nesse | Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Сьома, Максим Олександрович; Талащенко, Микита Станісловович |
2017 | Наукове обґрунтування аліментарного забезпечення гомеостазу та мінерального обміну організму людини | Погожих, Микола Іванович; Головко, Тетяна Миколаївна |
2017 | Водопоглинання кишкових плівок, оброблених рослинним дубителем | Михайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2017 | Вплив кріогенного заморожування та неферментативного каталізу на руйнування інулін-білкових нанокомплексів топінамбура до мономерів | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 38 of 38