Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38922
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorМаксимова, А. О.-
dc.date.accessioned2023-09-05T09:47:38Z-
dc.date.available2023-09-05T09:47:38Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМаксимова А. О. Дослідження способу попередньої обробки ягід перед заморожуванням. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко А. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.244.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38922-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження способу попередньої обробки ягід перед заморожуваннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_244-244.pdf144.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.