Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38684
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Погарський, О. С. | - |
dc.contributor.author | Юр’єва, О. О. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T17:27:21Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T17:27:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Погарський О. С., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38684 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-66-67.pdf | 133.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.