Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38652
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, М. Ф.-
dc.contributor.authorРомановська, О. Л.-
dc.date.accessioned2023-09-01T12:22:19Z-
dc.date.available2023-09-01T12:22:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКравченко М. Ф., Романовська О. Л. Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 39-40uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38652-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleІнноваційні борошняні суміші для кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-40-41.pdf133.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.