Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38644
Title: Аналіз напрямків використання аквафаби у харчових технологіях
Authors: Золотухіна, І. В.
Борисенко, В. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Золотухіна І. В., Борисенко В. В. Аналіз напрямків використання аквафаби у харчових технологіях. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-28
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38644
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-28-29.pdf135.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.