Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38635
Title: | Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України |
Other Titles: | The current state and prospects for the development of the hotel and restaurant industry of Ukraine |
Authors: | Бабенко, Нетти Михайлівна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Грідін, Олександр Володимирович |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра туризму |
Keywords: | готельно-ресторанна галузь;туристична галузь;готельно-ресторанний бізнес;туристичні послуги;туризм;інтернет-технології енергоефективність;hotel and restaurant industry;tourism industry;hotel and restaurant business;tourism services;tourism Internet technologies;energy efficiency |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Бабенко Н. М. Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 242 – Туризм і рекреація; наук. кер. О. В. Грідін; Харків: ДБТУ, 2023. 60 с. |
Abstract: | Мета роботи: дослідження стану та перспективи розвитку готельно ресторанного господарства України в сучасний час.
Об'єктом дослідження в роботі є готельно-ресторанний бізнес України.
Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи до впровадження
перспективних й сучасних напрямів розвитку готельно-ресторанної галузі.
Теоретичною та методологічною основою дослідження, проведеного в роботі, стали наукові концепції, бізнес ідеї, технології закордонних підприємств та теоретичні розробки провідних вітчизняних і зарубіжних діячів у готельно-ресторанному бізнесі. OBJECTIVE: To study the current status and development prospects of the Ukrainian hotel and restaurant industry in the modern era. The object of the research is the hotel and restaurant industry in Ukraine. The object of the research is a theoretical and methodological approach to the realization of promising and modern directions of development of the hotel and restaurant industry. The theoretical and methodological basis of the research conducted in this paper is the theoretical development of scientific concepts, business ideas, technologies of foreign companies, and key domestic and foreign figures in the hotel and restaurant business. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38635 |
Appears in Collections: | 242 – " Туризм і рекреація" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Babenko_242_23_bak.pdf Restricted Access | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Babenko_referat.pdf Restricted Access | 219.74 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.