Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38298
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Borankulova, Assel | - |
dc.contributor.author | Soltybayeva, Begzada | - |
dc.contributor.author | Shambetova, Indira | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-25T14:26:33Z | - |
dc.date.available | 2023-08-25T14:26:33Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Borankulova Assel, Soltybayeva Begzada, Shambetova Indira. Use of whole grain wheat flour in cupcake production. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38298 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Use of whole grain wheat flour in cupcake production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-16-17.pdf | 89.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.