Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38298
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorBorankulova, Assel-
dc.contributor.authorSoltybayeva, Begzada-
dc.contributor.authorShambetova, Indira-
dc.date.accessioned2023-08-25T14:26:33Z-
dc.date.available2023-08-25T14:26:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationBorankulova Assel, Soltybayeva Begzada, Shambetova Indira. Use of whole grain wheat flour in cupcake production. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38298-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleUse of whole grain wheat flour in cupcake productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-16-17.pdf89.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.