Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38252
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.date.accessioned2023-08-25T12:17:02Z-
dc.date.available2023-08-25T12:17:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОмельченко С. Б., Горальчук А. Б. Перспективи використання слизових субпродуктів ІІ категорії в технології паштетів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 139-142.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38252-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання слизових субпродуктів ІІ категорії в технології паштетівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_139-142.pdf191.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.