Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37692
Title: Соціальні аспекти антикризового управління трудовим колективом підприємства
Authors: Забродська, Г. І.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Забродська Г. І. Соціальні аспекти антикризового управління трудовим колективом підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 261-262
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37692
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-261-262.pdf184.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.