Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Л. М.-
dc.contributor.authorПузік, В. К.-
dc.contributor.authorРожков, А. О.-
dc.date.accessioned2022-07-25T06:37:24Z-
dc.date.available2022-07-25T06:37:24Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПузік Л. М., Пузік В. К., Рожков А. О. Якісні характеристики зерна тритикале ярого. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 67-71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3759-
dc.description.abstractПроведені дослідження впливу рівня конкуренції між рослинами у посівах та абіотичних чинників на якість зерна тритикале ярого. Встановлено, що зміна вмісту клейковини, як і вмісту білка, обумовлювалася переважно впливом абіотичних чинників, на мінливість натурної маси зерна більшою мірою впливав чинник – норма висіву.uk_UA
dc.description.abstractПроведенные исследования влияния уровня конкуренции между растениями в посевах и абиотических факторов на качество зерна ярового тритикале. Установлено, что изменение содержания клейковины, как и содержания белка, обуславливалась преимущественно влиянием абиотических факторов на изменчивость натурной массы зерна в большей степени влиял фактор - норма высева.uk_UA
dc.description.abstractStudies of the influence of the level of competition between plants in crops and the abiotic factors on the quality of grain of the triticale of the spring are carried out. It was established that the change in the content of gluten, as well as the protein content, was mainly due to the influence of abiotic factors, the factor of the seeding rate was influenced more by the variability of the grain massuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)-
dc.titleЯкісні характеристики зерна тритикале ярогоuk_UA
dc.title.alternativeКачественные характеристики зерна ярового тритикалеuk_UA
dc.title.alternativeQuality characteristics of grain tricykal yargouk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 2 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf586.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.