Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПічугіна, Т. С.-
dc.contributor.authorШарапова, О. М.-
dc.date.accessioned2023-08-07T12:28:03Z-
dc.date.available2023-08-07T12:28:03Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПічугіна Т. С., Шарапова О. М. Поняття стратегічного управління підприємством ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 227-228.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37377-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПоняття стратегічного управління підприємством ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_227-228.pdf107.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.