Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37232
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНаумова, Т. А.-
dc.contributor.authorЯнчева, І. В.-
dc.date.accessioned2023-08-04T07:02:59Z-
dc.date.available2023-08-04T07:02:59Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationНаумова Т. А., Янчева І. В. Методичні підходи щодо оцінки ефективності використання нематеріальних активів на підприємстві для забезпечення їх капіталізації. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 31-32.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37232-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМетодичні підходи щодо оцінки ефективності використання нематеріальних активів на підприємстві для забезпечення їх капіталізаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_31-32.pdf98.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.