Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37142
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorЯновська, І. С.-
dc.date.accessioned2023-08-03T06:29:12Z-
dc.date.available2023-08-03T06:29:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Пілюгіна І. С., Яновська І. С. Дослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 343-344.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37142-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_343-344.pdf121.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.