Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3705
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дугіна, К. В. | - |
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T10:07:20Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T10:07:20Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Дугіна К. В., Шаніна О. М. Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 71-75. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3705 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто вплив різних видів зернової сировини на коефіцієнт утилітарності білка, індекс якості та глікемічний індекс продукту. Встановлено підвищення коефіцієнту утилітарності білка на 40…50%, індексу якості – у 2…4 рази та зниження глікемічного індексу. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье исследовано влияние разных видов зернового сырья на коефициент утилитарности белка, индекс качества и гликемический индекс. Установлено увеличение коефициента утилитарности белка на 40…50%, индекса качества – в 2…4 раза и снижение гликимического индекса | uk_UA |
dc.description.abstract | Influence of different gain flours on utility coefficient, protein quality index and glicemic index is considered in the article. Increase of utility coefficient by 40…50%, rise of protein quality index in 2…4 times and decrease of glicemic index are determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2) | - |
dc.title | Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності | uk_UA |
dc.title.alternative | Определение рационального состава смесей для производства круп повішеной пищевой ценности | uk_UA |
dc.title.alternative | Rational mixture composition for grits with high nutritional value production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 1 (2) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.