Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37051
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗолотухіна, І. В.-
dc.contributor.authorСолончук, Л. М.-
dc.contributor.authorСкрипка, К. А.-
dc.date.accessioned2023-08-02T07:48:10Z-
dc.date.available2023-08-02T07:48:10Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЗолотухіна І. В., Солончук Л. М., Скрипка К. А. Технології напоїв на основі УФ-концентрату сироватки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 285-286.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37051-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнології напоїв на основі УФ-концентрату сироваткиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_285-286.pdf115.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.