Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37047
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorСамойчук, К. О.-
dc.contributor.authorПолудненко, О. В.-
dc.date.accessioned2023-08-02T07:38:32Z-
dc.date.available2023-08-02T07:38:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Самойчук, К. О., Полудненко О. В. Визначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоїв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 276-278.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37047-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_276-278.pdf204.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.