Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37039
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГруданов, В. Я.-
dc.contributor.authorБренч, А. А.-
dc.contributor.authorТкачева, Л. Т.-
dc.date.accessioned2023-08-02T07:15:56Z-
dc.date.available2023-08-02T07:15:56Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГруданов В. Я., Бренч А. А., Ткачева Л. Т. Новый режущий механизм эмульситатора. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 267-268.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37039-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНовый режущий механизм эмульситатораuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_267-268.pdf149.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.