Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАтаханов, Ш.-
dc.contributor.authorАкрамбоев, А.-
dc.contributor.authorХожиев, Р.-
dc.contributor.authorДадамирзаев, М.-
dc.date.accessioned2023-08-02T07:03:32Z-
dc.date.available2023-08-02T07:03:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАтаханов Ш., Акрамбоев А., Хожиев Р., Дадамирзаев М. Концентрированные полуфабрикаты соусов-паст для предприятий общественного питания. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 257-258.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37032-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКонцентрированные полуфабрикаты соусов-паст для предприятий общественного питанияuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_257-258.pdf121.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.