Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3694
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скобло, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Богомолов, А. В. | - |
dc.contributor.author | Иващенко, С. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T09:37:22Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T09:37:22Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Скобло Т. С., Богомолов A. В., Иващенко С. Г. Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станков. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 42-44. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3694 | - |
dc.description.abstract | В статье приведен химический состав материала мукомольных вальцов, технологические операции производства вальцов и результаты их испытаний | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті приведений хімічний склад матеріалу борошномельних вальців, технологічні операції виробництва вальців і результати їх випробувань | uk_UA |
dc.description.abstract | To the article chemical composition of material of flour-miller rollers, technological operations of production of rollers and results of their tests, is driven | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2) | - |
dc.title | Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станков | uk_UA |
dc.title.alternative | Підвищення якості подрібнення зернопродуктов шляхом застосування нових матеріалів при виготовленні робочих органів вальцовых верстатів | uk_UA |
dc.title.alternative | Upgrading of growing of зернопродуктов is by application of new materials at making of working organs of roller of machine-tools | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 1 (2) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.