Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3694
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкобло, Т. С.-
dc.contributor.authorБогомолов, А. В.-
dc.contributor.authorИващенко, С. Г.-
dc.date.accessioned2022-07-22T09:37:22Z-
dc.date.available2022-07-22T09:37:22Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСкобло Т. С., Богомолов A. В., Иващенко С. Г. Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станков. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 42-44.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3694-
dc.description.abstractВ статье приведен химический состав материала мукомольных вальцов, технологические операции производства вальцов и результаты их испытанийuk_UA
dc.description.abstractУ статті приведений хімічний склад матеріалу борошномельних вальців, технологічні операції виробництва вальців і результати їх випробуваньuk_UA
dc.description.abstractTo the article chemical composition of material of flour-miller rollers, technological operations of production of rollers and results of their tests, is drivenuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)-
dc.titleПовышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станковuk_UA
dc.title.alternativeПідвищення якості подрібнення зернопродуктов шляхом застосування нових матеріалів при виготовленні робочих органів вальцовых верстатівuk_UA
dc.title.alternativeUpgrading of growing of зернопродуктов is by application of new materials at making of working organs of roller of machine-toolsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf601.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.