Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36942
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-31T09:59:00Z | - |
dc.date.available | 2023-07-31T09:59:00Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Желєва Т. С. Дослідження впливу заморожування-розморожування на білкову складову м’ясних систем. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 197-198. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36942 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу заморожування-розморожування на білкову складову м’ясних систем | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_197-198.pdf | 124.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.