Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36926
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorКаплун, О. А.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorАнушкевич, О. А.-
dc.date.accessioned2023-07-31T09:17:06Z-
dc.date.available2023-07-31T09:17:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарський О. С., Каплун О. А., Лосєва С. М., Анушкевич О. А. Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 167-169.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36926-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_167-169.pdf133.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.