Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36922
Title: Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Максимова, Н. П.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О., Максимова Н. П. Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 158-160.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36922
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_158-160.pdf140.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.