Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36917
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Маціпура, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Котюк, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Максимова, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-31T08:38:46Z | - |
dc.date.available | 2023-07-31T08:38:46Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура Т. С., Котюк Т. В., Максимова Н. П. Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 150-152. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36917 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_150-152.pdf | 138.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.