Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36908
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарская, В. В.-
dc.contributor.authorАбрамова, Т. С.-
dc.contributor.authorСтуконоженко, Т. А.-
dc.date.accessioned2023-07-31T08:14:53Z-
dc.date.available2023-07-31T08:14:53Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарская В. В., Абрамова Т. С., Стуконоженко Т. А. Нанотехнологии гомогенизированных оздоровительных творожных десертов, обогащенных мелкодисперсными добавками из плодоовощного сырья. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 139-141.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36908-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНанотехнологии гомогенизированных оздоровительных творожных десертов, обогащенных мелкодисперсными добавками из плодоовощного сырьяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_139-141.pdf160.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.