Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36897
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКучерук, З. І.-
dc.contributor.authorЧорнобай, Я. Ю.-
dc.date.accessioned2023-07-31T07:44:25Z-
dc.date.available2023-07-31T07:44:25Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКучерук З. І., Чорнобай Я. Ю. Створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів із використанням борошна проса. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 120-122.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36897-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleСтворення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів із використанням борошна просаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_120-122.pdf133.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.