Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36882
Title: | Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначення |
Authors: | Абрамова, Т. С. Клімова, І. А. Ларіна, Р. О. Маліборська, Р. І. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Абрамова Т. С., Клімова І. А., Ларіна Р. О., Маліборська Р. І. Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 91-92. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36882 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_91-92.pdf | 123.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.