Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36803
Title: Обґрунтування параметрів зберігання молочно-морквяного фаршу
Authors: Назаренко, І. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Назаренко І. А. Обґрунтування параметрів зберігання молочно-морквяного фаршу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 61-63.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36803
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_61-63.pdf128.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.