Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36781
Title: Дослідження структурно-механічних показників сиру кисломолочного, одержаного шляхом керованої коагуляції білків молока
Authors: Гринченко, Н. Г.
Тютюкова, Д. О.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко Н. Г., Тютюкова Д. О. Дослідження структурно-механічних показників сиру кисломолочного, одержаного шляхом керованої коагуляції білків молока. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 36-37.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36781
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_36-37.pdf120.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.