Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36772
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, М. В.-
dc.contributor.authorЗубков, С. О.-
dc.contributor.authorЧатченко, О. Є.-
dc.date.accessioned2023-07-28T12:20:02Z-
dc.date.available2023-07-28T12:20:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЧорна М. В., Зубков С. О., Чатченко О. Є. Попит на продукцію ресторанного бізнесу: особливості формування та оцінка. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 17-19.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36772-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПопит на продукцію ресторанного бізнесу: особливості формування та оцінкаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_17-19.pdf107.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.