Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35965
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.date.accessioned2023-07-16T14:40:35Z-
dc.date.available2023-07-16T14:40:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛазарєва Т. А. Стратегія вибору методів творчого навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 375-376.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35965-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСтратегія вибору методів творчого навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-375-376.pdf102.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.