Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35955
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДолуда, А. В.-
dc.date.accessioned2023-07-16T13:57:44Z-
dc.date.available2023-07-16T13:57:44Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДолуда А. В. Визначення цілей навчання проектуванню харчових виробництв майбутніх інженерів-технологів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 355-356.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35955-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВизначення цілей навчання проектуванню харчових виробництв майбутніх інженерів-технологівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_27.09.13-355-356.pdf106.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.