Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3593
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білоусько, Т.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-21T07:06:09Z | - |
dc.date.available | 2022-07-21T07:06:09Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Білоусько Т.Ю. Формування організаційної культури як чинника конкурентних переваг. 2013. № 11. С. 95 | uk_UA |
dc.identifier.other | УДК: 339.137.2:334.716:005.73 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3593 | - |
dc.description.abstract | В статье уточнено сущность понятия «организационная культура», проанализировано ее основные функции в контексте формирования конкурентных преимуществ организации. Также определено влияние организационной культуры на эффективность деятельности и конкурентоспособность организации. | uk_UA |
dc.description.abstract | Essence of the concept «Organizational culture» has specified in the article, its basic functions in the context of organization competitive edges forming has analyzed. Influence of organizational culture on efficiency of organization activity and competitiveness has also defined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки;№ 11 | - |
dc.title | Формування організаційної культури як чинника конкурентних переваг | uk_UA |
dc.title.alternative | Forming of the organizational culture as a factor of competitive edges. | uk_UA |
dc.title.alternative | Формирование организационной культуры как фактора конкурентных преимуществ. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 11. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bilousko.pdf | 340.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.