Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35553
Title: | Сучасні підходи до структуризації економічного потенціалу підприємства |
Authors: | Сукачова-Труніна, С. М. Смокова, Л. М. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Сукачова-Труніна С. М., Смокова Л. М. Сучасні підходи до структуризації економічного потенціалу підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 141-142 |
Series/Report no.: | Економіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35553 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-141-142.pdf | 207.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.