Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРадченко, Анна Едуардівна-
dc.date.accessioned2023-07-05T13:31:36Z-
dc.date.available2023-07-05T13:31:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодологія наукових досліджень: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: А. Е. Радченко. Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2022 р. 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35248-
dc.description.abstractНавчальна дисципліна «Методологія наукових досліджень», призначена для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання. Вивчення дисципліни «Методологія наукових досліджень» дозволяє оволодіти сукупністю знань, впорядкованих згідно з певними принципами, реальним зв’язком суджень, передбачень і проблем дійсності та окремих її сфер чи аспектів. Залучення до наукових знань, готовність і здатність студентів до проведення самостійних пошуків є об’єктивною передумовою успішного вирішення навчальних і наукових завдань В нових соціально-економічних умовах спостерігається підвищення інтересу до наукового дослідження. Однак, прагнення до наукової роботи все частіше наштовхується на недостатнє оволодіння дослідниками системи методологічних і методичних знань. Цей факт істотно знижує якість виконання наукових робіт, не дозволяючи їх авторам в повній мірі реалізовувати свої можливостіuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМетодологія наукових дослідженьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_DOSLIDZHENNYA_181_22.pdf673.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.