Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3453
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПелехова, Л. С.-
dc.contributor.authorУсатюк, С. І.-
dc.contributor.authorАрсеньєва, Л. Ю-
dc.date.accessioned2022-07-18T18:28:30Z-
dc.date.available2022-07-18T18:28:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПелехова Л. С., Усатюк С. І., Арсеньєва Л. Ю. Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 246-251.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3453-
dc.description.abstractПодано результати досліджень впливу температури, тривалості та гідромодуля на процес екстрагування похідних хлорофілу базиліка звичайного сушеного соняшниковою олією та виведено рівняння математичної моделі.uk_UA
dc.description.abstractThe results of researching the influence of the temperature, duration and hydro module on the process of chlorophyll extraction from the dried basil by sunflower oil are presented in the article. The mathematical model of the process is deduced.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекстрагування-
dc.subjectбазилік звичайний-
dc.subjectпохідні хлорофілу-
dc.titleДослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайногоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_39.pdf287.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.