Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 03. Дисертації

05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : [1] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 1 of 1
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 1 of 1

Discover

Author
  • 1 Балабай, Катерина Сергіївна
Subject
  • 1 additives
  • 1 cryodestruction
  • 1 cryogenic "shock" freezing
  • 1 fine-dispersed grinding
  • 1 health-improving products
  • 1 mechanical activation
  • 1 prebiotic substances
  • 1 topinambour
  • 1 добавки
  • 1 дрібнодисперсне подрібнення
  • . next >
Date issued
  • 1 2018
Has File(s)
  • 1 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback