05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
: [7]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2019 | Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2019 | Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Гавриш, Тетяна Володимирівна; Галясний, Іван Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2019 | Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавок: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7