Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3382
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДуб, В. В.-
dc.contributor.authorЗабочай, О. В.-
dc.date.accessioned2022-07-18T06:09:55Z-
dc.date.available2022-07-18T06:09:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДуб В. В., Забочай О. В. Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 203-210.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3382-
dc.description.abstractРозглянуто питання отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів, що виготовляються в закладах харчування готельно-ресторанного господарства як на об’єкти інтелектуальної власності. Авторами висвітлено законодавчу базу, яка дає підстави для набуття захисту зовнішнього вигляду страв та харчових продуктів як на об’єкти промислової власності, а також як на об’єкти авторського права. За результатами теоретичних досліджень зроблено висновок про дуалістичність у набутті прав на оформлення зовнішнього вигляду страв та харчових продуктів у закладах харчування готельно-ресторанної індустрії.uk_UA
dc.description.abstractThe question of the obtaining legal protection on original appearance of food and food products which is made in establishment of feeding and hotel restaurant industry as an object of intellectual property. The authors shows us the legislative base which gives us use to appearance of defense acquisition of dishes and food products as on objects of industrial property and on the objects of copyright. The conclusion about the duality in acquisition the license on decorating original appearance of food and food products in establishments of feeding and hotel-restaurant industry.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectоб’єкти інтелектуальної власності-
dc.subjectзовнішній вигляд страв та харчових продуктів-
dc.subjectстрави-
dc.subjectхарчові продукти-
dc.titleВизначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_33.pdf249.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.