Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3375
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorШубіна, Л. Ю.-
dc.contributor.authorХохітва, К. В.-
dc.date.accessioned2022-07-17T16:06:17Z-
dc.date.available2022-07-17T16:06:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОнищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Хохітва К. В. Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 158-164.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3375-
dc.description.abstractОбґрунтовано доцільність підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів та покращення їх споживних властивостей із використанням захисних плівкоутворюючих складів на основі метилцелюлози. Визначено раціональні захисні склади для обробки поверхневого шару фаршу, зміни основних технологічних та товарознавчих показників м’ясних хлібів.uk_UA
dc.description.abstractThe expediency of increasing of the economic efficiency of the technology of meat loaves and improvement of their consumer properties with use of protective film-forming compositions on the base of methylcellulose was grounded. The rational compositions for processing of the surface layer of mincemeat, changing basic technological and merchandising indices of meat loaves were determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекономічна ефективність-
dc.subjectм’ясні хліби-
dc.subjectтехнології м’ясних хлібів-
dc.titleФормування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_26.pdf322.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.