Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33730
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorЧеркашина, В. Ю.-
dc.contributor.authorБабіч, А. О.-
dc.date.accessioned2023-06-04T22:25:46Z-
dc.date.available2023-06-04T22:25:46Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationОдарченко М. С., Одарченко Д. М., Черкашина В. Ю., Сюсель О.О. Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тіста. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 95-96uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33730-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-95-96.pdf291.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.