Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3372
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нетреба, А. О. | - |
dc.contributor.author | Гладкий, Ф. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T15:15:30Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T15:15:30Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Нетреба А. О., Гладкий Ф. Ф. Підвищення ефективності фільтрації суспензії воскоподібних речовин у соняшниковій олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 139-144. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3372 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто вплив електромагнітного поля на якість та швидкість фільтрації суспензії воскоподібних речовин у соняшниковій олії. Визначено якісні показники олії в разі застосування волокнистих фільтрів. Установлено позитивний ефект від застосування електромагнітного поля перед фільтрацією. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of electromagnetic field on quality and filtration speed of waxlike matters suspension in sunflower-seed oil is considered. Quantitative factors of butter during the use of fibrous filtering materials are determined. Positive effect of using electromagnetic field before the filtration is identified. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | соняшникова олія | - |
dc.subject | фільтрація | - |
dc.title | Підвищення ефективності фільтрації суспензії воскоподібних речовин у соняшниковій олії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_23.pdf | 340.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.