Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33729
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Черкашина, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Бабіч, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-04T22:17:30Z | - |
dc.date.available | 2023-06-04T22:17:30Z | - |
dc.date.issued | 2011-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко М.С., Одарченко Д.М., Черкашина В.Ю., Бабіч А.О. Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 94-95 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33729 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-94-95.pdf | 287.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.