Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33696
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВолошин, П. В.-
dc.contributor.authorДирявий, С. Б.-
dc.date.accessioned2023-06-03T10:00:34Z-
dc.date.available2023-06-03T10:00:34Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationВолошин П. В., Дирявий С. Б. Нові підходи до тілесноорієнтованих кріопрактик у санаторно-курортній та оздоровчій сферах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 300-301uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33696-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleНові підходи до тілесноорієнтованих кріопрактик у санаторно-курортній та оздоровчій сферахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-300-301.pdf185.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.