Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3365
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Афукова, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Стародуб, Ж. Ж. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T12:06:16Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T12:06:16Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Афукова Н. О., Стародуб Ж. Ж. Огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 91-97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3365 | - |
dc.description.abstract | Проведено огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції, досліджено їх функціональні можливості. Визначено основні критерії підбору пельменних апаратів для отримання продукції високої якості. | uk_UA |
dc.description.abstract | The review of the design of modern devices for forming dumplings products, study their functionality. The main criteria for the selection of dumplings devices for high quality products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | апарати для формування пельменної продукції | - |
dc.subject | конструкції апаратів | - |
dc.subject | пельменна продукція | - |
dc.title | Огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_16.pdf | 328.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.