Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3357
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМороз, О. В.-
dc.date.accessioned2022-07-17T05:30:35Z-
dc.date.available2022-07-17T05:30:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМороз О. В. Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 42-47.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3357-
dc.description.abstractАналітично та експериментально досліджено утворення термотропно-іонотропних драглів за різних співвідношень цих драглеутворювачів та їх реологічні властивості під дією різних температур. Проаналізовано результати досліджень вологовидільної здатності модельних систем із метою обгрунтування властивостей готового напівфабрикату в широкому діапазоні температур споживання.uk_UA
dc.description.abstractThe paper analytically and experimentally study the formation of thermotropic-ionotropic gels at different proportions of these gelling agents and their rheological properties under the influence of different temperatures. The results of studies the allocation of water ability to model systems to study the properties of semi-finished product in a wide temperature range of consumption.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтермостабільні начинки-
dc.subjectдраглеутворення-
dc.titleНаукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_8.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.