Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33533
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожков, А. О. | - |
dc.contributor.author | Пузік, В. К. | - |
dc.contributor.author | Каленська, С. М. | - |
dc.contributor.author | Пузік, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Попов, С. І. | - |
dc.contributor.author | Музафаров, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Бухало, В. Я. | - |
dc.contributor.author | Криштоп, Є. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-31T15:17:38Z | - |
dc.date.available | 2023-05-31T15:17:38Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Рожков А. О., Пузік В. К., Каленська С. М., Пузік Л. М., Попов С. І., Музафаров Н. М., Бухало В. Я., Криштоп Є. А. Дослідна справа в агрономії: навч. посібник: у 2 кн. – Кн. 2. Статистична обробка результатів агрономічних досліджень; Х.: Майдан, 2016. 342 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-372-609-0 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33533 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто завдання математичної статистики в агрономічних дослідженнях, застосування найбільш поширених статистичних методів обробки дослідних даних, а також методів кореляційного, факторного, коваріаційного та інших видів аналізу. На прикладах показано механізм і порядок проведення математичної обробки результатів досліджень різними методами. Розраховано на студентів, аспірантів, докторантів агрономічних спеціальностей та на співробітників наукових і навчальних установ, які проводять експериментальну робот. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х.: Майдан | uk_UA |
dc.title | Дослідна справа в агрономії. Кн. 2: Статистична обробка результатів агрономічних досліджень | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Doslidna sprava_2_16.pdf | 9.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.