Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33529
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorОтрошко, Н. О.-
dc.contributor.authorБойко, Н. В.-
dc.contributor.authorТоряник, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-05-31T14:25:14Z-
dc.date.available2023-05-31T14:25:14Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationАксьонова О.Ф., Отрошко Н.О., Бойко Н.В., Торяник Д.О. Визначення параметрів якості йодованої солі. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 72uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33529-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВизначення параметрів якості йодованої соліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-72.pdf273.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.