Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33331
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorКузнецова, Т. О.-
dc.contributor.authorПалаш, А. К.-
dc.contributor.authorЖелезняк, З. В.-
dc.date.accessioned2023-05-29T13:33:36Z-
dc.date.available2023-05-29T13:33:36Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПалаш А. К., Железняк З. В. Взаємодія структуроутворювачів різної природи з водорозчинними вітамінами. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Кузнецова Т. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 395.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33331-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВзаємодія структуроутворювачів різної природи з водорозчинними вітамінамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_395.pdf132.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.