Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33331
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.advisor | Кузнецова, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Палаш, А. К. | - |
dc.contributor.author | Железняк, З. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T13:33:36Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T13:33:36Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Палаш А. К., Железняк З. В. Взаємодія структуроутворювачів різної природи з водорозчинними вітамінами. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Кузнецова Т. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 395. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33331 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Взаємодія структуроутворювачів різної природи з водорозчинними вітамінами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_395.pdf | 132.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.